Doar pana vineri se mai fac inscrieri la Maratonul Brasovului

Doar pana vineri se mai fac inscrieri la Maratonul Brasovului

0 542
Trei zile de inscrieri pentru cele mai dificile probe de alergare montana din tara. Pana pe 10 aprilie, alergatorii se pot inregistra la Maratonului Brasovului, programat pentru data de 25 aprilie. Competitia va cuprinde cuprinde cursa pentru copii, cross, semimaraton si maraton. Din cauza dificultatii extreme, ultima proba a fost redusa  de la 42 la 38 de kilometri, un parcurs cu o diferenta de nivel de 1900 de metri. 
Peste 400 de alergatori sunt asteptati sa ia startul la cea de-a patra editie  a Maratonului Brasovului. Evenimentul organizat de Clubul pentru Protectia Naturii si Turism va avea loc pe 25 aprilie, insa inscrierile se pot face doar pana vineri, 10 aprilie. Traseele de maraton si semimaraton vor fi, cu siguranta, o mare provocare pentru alergatori, acestea  fiind printre cele mai dificile din tara.
Proba de maraton are un traseu de 38 de kilometri cu o diferenta de nivel de aproximativ 1900 de metri care va atinge varful Tampa si varful Postavarul. Proba de semimaraton are  o lungime de 21 de kilometri, si o diferenta de nivel de aproximativ 1000 de metri, aceasta va atinge de doua ori varful Tampa.
Si alergatorii care se inscriu la cursa de 7 kilometri de cros vor alerga tot pana pe Tampa. Singurii care nu urca pe munte sunt copiii, care vor avea de parcurs un traseu de 800 de metri pana pe strada Postavarului si inapoi in Piata Sfatului. Organizatorii ii invita la competitii si pe cei neobisnuiti cu miscarea, macar ca suporteri.
La competitia Maratonul Brasovului se pot inscrie participanti de toate varstele. Pana acum s-au inregistrat deja 9 alergatori cu varsta de peste 60 de ani dar si copiii de cativa ani.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.