Doar din considerente procedurale …CANCESCU VA FI JUDECAT LA BRASOV ! S...

Doar din considerente procedurale …CANCESCU VA FI JUDECAT LA BRASOV ! S a r a c u l de EL !

0 616

Conform ultimei sale declaraţii de avere din iunie 2013, Aristotel Căncescu deţine în municipiul Braşov un teren intravilan de 2.500 de metri pătraţi, cumpărat în 2006 şi două case, de 360 metri pătraţi şi 70 metri pătraţi, prima construită în 2000 şi cealaltă moştenită în 2013.

Preşedintele CJ Braşov are un depozit bancar de  605.000 de euro şi alte trei în valoare totală de aproape 4,5 milioane de dolari. Cele patru depozite au fost deschise începând din anul 2006, într-unul dintre acestea fiind suma cea mai mare – 3.988.792 de dolari.

În anul fiscal anterior, conform declaraţiei de avere, Căncescu a obţinut, ca preşedinte al CJ Braşov, 50.564 de lei, iar soţia sa, angajată la o firmă din Săcele, a avut venituri de 13.320 de lei. Fata de posesiunile si casele pe care le are el si copii , veniturile „astea” din salarii nu le ajungeau nici sa achite facturile de gaz metan, plus cele de electricitate, pe timp de iarna!…

Conform declaraţiei de interese din 2013, Căncescu este insa acţionar unic la SC Canaris SRL. Această firmă are activităţi „manoase” de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune. Si de propaganda electorala proprie pentru mandate de prezident al PNL BRASOV ! Practic Aristotel Căncescu, un mogul media de provincie, deţine prin această firmă, trustul de presă Mix, pe langa frecvente radio.

4.4Aristotel Adrian Căncescu, desi de repetate ori suspendat, este, inca preşedintele CJ Braşov si aceasta inca din anul 2000, fiind singurul politician cu doua mandate de senator si patru mandat de in fruntea Consiliului Judetean Brasov. Desi a intrat in Consiliului Judetean de pe lista Partidului Democrat, Cancescu vireaza spre liberali cu o scurta etapa de tatonari politice in pozitia de independent. Dupa „sapaturile” de rigoare devine liderul filialei judeţene Braşov a PNL.

Evolutia politica a acestui asa-zis POLITICIAN, este un adevarat viraj de la stanga la dreapata, avand ca start legislatura 1992-1996, cand a intrat in Parlament de pe lista FSN (dupa cateva luni de consilier local fesenist). In aceasta perioada „migreaza”, sub comanda lui Petre Roman, la PD (Partidul Democrat). La PD (atunci partidul era de stanga si membru in Internationala Socialista) ramane si in legislatura 1996-2000 cand a fost senator. In perioada parlamentara nu se remarca decat in zona de afaceri punand pe picioare trustul media de astazi. Practic in aceasta perioada, in care a „achizitionat” cateva zeci de licente de emisie radio-Tv., devene un adevarat baron (mogul) al audio-vizualului romanesc.

Prins cu matza in sac, marturiseste ca cel putin 5 milioane de euro le-a obtinut, comercializand licentele statului, de parca le-ar fi luat degeaba de la prietenul sau din Toderita…, locul de bastina a unuia din asociati (dar si sef de partid), „pierdut” pe drumurile judetului intre timp. De fapt explicatia provenintei imensei  sale averi (ani de zile a fost in disputa cu Fiscul pentru o bagatele de peste 1.500.000 euro) e o minciuna mai mare decat „afacerea Aeroportul”, sursa de venituri si publicitate pentru a-si dovedi atasamentul lui …definitiv pentru rezolvarea intereselor Brasovului! Si asta „tzine” de aproape 10 ani!! (Ion Apostol, luptator in Revolutie)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.