Doar cu acordul sefilor!

Doar cu acordul sefilor!

0 116

De teama ca nu cumva vreunui rebel democrat sa-i iasa pe gura cine stie ce baliverne, mai-marii pedisti iau masuri de restrictie in randul partidului.


Biroul Permanent National al PD a decis ca orice iesire in public a vreunui membru de partid sa se faca doar cu acordul conducerii, sustin surse democrate. Potrivit acelorasi surse, membrii PD nu vor mai putea avea aparitii televizate, nu vor mai putea acorda interviuri sau declaratii de presa decat cu acordul presedintelui Emil Boc, al presedintelui executiv Adriean Videanu, secretarului general Vasile Blaga sau al sefului Biroului de presa al PD, Narcisa Iorga.


Aceleasi surse si-au exprimat nemultumirea cu privire la decizia luata, fiind de parere ca o astfel de hotarare incalca Statutul partidului si este contraproductiva chiar pentru votul uninominal, sustinut ca tarie de catre PD.


?


Hotararea nu a fost anuntata in conferinta de presa a liderilor partidului, surse din PD declarand ca decizia a fost luata dupa ce unii parlamentari PD au vorbit in numele partidului, expunand, de fapt, puncte de vedere personale.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.