Doar 1,5 lei ora in prima parcare europeana din oras!

Doar 1,5 lei ora in prima parcare europeana din oras!

0 368

Parcarea de 18 milioane de lei de la Spitalul Militar, inaugurata ieri, are disponibile 306 locuri, dispuse pe 4 nivele subterane si 2 supraterane. Aici se gasesc si primele 8 locuri de parcare pentru masini electrice, dotate cu prize de alimentare. Din cele 306 locuri de parcare, 10 locuri sunt destinate persoanelor cu dizabilitati, 7 locuri pentru limuzine si 8 locuri pentru masini electrice

Parcarea de 18 milioane de lei de la Spitalul Militar, are disponibile 306 locuri, dispunse pe 4 nivele subterane si 2 supraterane. Aici se gasesc si primele 8 locuri de parcare pentru masini electrice, dotate cu prize de alimentare. Din cele 306 locuri de parcare, 10 locuri sunt destinate persoanelor cu dizabilitati, 7 locuri pentru limuzine si 8 locuri pentru masini electrice. De asemenea, au fost amenajate 29 de locuri pentru parcarea bicicletelor (20 la sol si 9 la nivelul etajului tehnic).
Construirea cladirii a inceput in noiembrie 2013 iar lucrarile au costat 18 milioane de lei. 2% a fost contributia municipalitatii, iar cea mai parte a banilor a venit de la Uniunea Europeana. parcare militar1
Desi este vorba despre o investitie importanta, costul unei ore de parcare este acelasi ca in oricare parcare din oras care apartine municipalitatii, adica un leu si cincizeci de bani pe ora.
La intrarea in parcare, soferii trebuie sa traga pe stanga, cat mai aproape de aparatul din care vor extrage un bon dupa ce apasa pe un buton.
La parasirea parcarii, bonul este introdus intr-un automat care citeste ora sosirii si afiseaza suma de plata. Se face plata, dupa care soferul poate parasi parcarea cu ajutorul bonului eliberat de al doilea automat, dupa efectuarea platii.
Municipalitatea se gandeste sa ofere si alte variante de plata, cum ar fi abonamentele. In plus, riveranilor li se va oferi posibilitatea sa foloseasca parcarea la preturi preferentiale, astfel incat sa nu fie nevoiti sa lase masinile pe trotuarul din jurul blocurilor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.