Doamnele liberale din Brasov au o noua sefa

Doamnele liberale din Brasov au o noua sefa

0 137

Doamnele liberale din municipiul Brasov au un nou lider interimar, in persoana Marianei Ciju. Mariana Ciju are studii de drept si in domeniul industriei lemnului, momentan ea fiind manager al unei firme private. In cadrul primei conferinte de presa sustinute din noua postura, ea a declarat ca actuala politica este „marcata de inegalitati profesionale. Toate studiile arata faptul ca un barbat care are aceleasi studii ca o femeie are mai mult acces la functii de conducere”.
Tanara lidera de la municipiu isi propune ca, de la finalul lunii februarie, sa organizeze un club liberal. Acesta isi va avea locatia in Piata Sfatului, unde femeile, indiferent de ideologie, sa aiba posibilitatea sa-si spuna pasurile. Un alt proiect cu pretentii al doamnei Ciju este acela de rezolvare a situatiei tinerilor ce au depasit 18 ani si care au trait pana atunci in casele de copii.
Acesta este sustinuta in aceste proiecte de catre consilierul judetean, Adrian Maxim. Cei doi mai doresc, tot impreuna, sa initieze un proiect catre Consiliu Local pentru realizarea unor centrale de cvartal, care sa suplineasca ineficienta CET si, in acelasi timp, sa fie mai economice decat centralele de apartament.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.