Doamne, ce e in lumea asta!

Doamne, ce e in lumea asta!

0 399

"Când o fată de 13 ani ţine o foarfecă sau un cuţit în mână şi este o distanţă între ea şi soldaţi, nu vreau să mai văd un soldat deschizând focul şi golind un încărcător asupra ei" !!

Şeful statului-major palestinian, Gadi Eisenkot, şi-a prevenit miercuri trupele contra folosirii excesive a forţei în faţa valului de atacuri antiisraeliene desfăşurate de la începutul lunii octombrie de palestinieni, printre care numeroşi adolescenţi, ucişi în timp ce atacau, scrie AFP. Responsabilul militar a atras atenţia, absolut …corect , să nu se mai deschidă focul în mod excesiv contra violenţelor palestiniene în cursul cărora numeroşi atacatori, tineri cei mai mulţi, au fost ucişi.
Şeful statului-major, care s-a adresat liceenilor pregătiţi să intre în serviciul militar: „Atunci când o fată de 13 ani ţine o foarfecă sau un cuţit în mână şi este o distanţă între ea şi soldaţi, nu vreau să văd un soldat deschizând focul şi golind un încărcător asupra ei, chiar dacă ea comite un act foarte grav”, a declarat generalul Gadi Eisenkot în intervenţia sa, difuzată miercuri la postul de televiziune privat Two TV.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.