Doamna Merkel, grija mare sa nu-i discriminam pe refugiati!

Doamna Merkel, grija mare sa nu-i discriminam pe refugiati!

0 367
Mos Gerila si Iepurasul ,frumoase„cuceriri ale materialismului stiintific” REVIN in viata sociala…
Faptul că un primitiv precum sultanul din Brunei a interzis  Crăciunul si Pastele în această țară  (cei care nu respectă interdicția putând  ajunge în pușcărie  pentru 5 ani !) nu este chiar un lucru ieșit din comun.
Și nici faptul că o altă țară musulmană – Tadjikistanul – a interzis brazii , cadourile de Crăciun…CA SI OUALE ROSII…
Ceea ce este însă bulversant  CU ADEVARAT, este faptul că  din capitala Uniunii Europene –  aia creștină,cu politicieni
 extrem de corecți politic, au hotărât ca Târgul  tradițional de Crăciun să fi  fost redenumit anul trecut,  „Plăcerile iernii”,  iar urarea „Paste fericit!” să fie înlocuită cu Felicitări de sezon!”
Mai mult decât atât, Parlamentul European chiar a tipărit prin interpusi felicitări de Paste cu urarea „Felicitări de  sezon!”,
Motivația e următoarea, zic ei: acest lucru ar fi „o modalitate  prin care să fie incluşi şi   cei care au alte sărbători in această perioadă precum: Hanukkah, la evrei, Ramadam şi Ashura, la musulmani, Omisoka la japonezi sau Bodhi Day la budişti.”
Aceasta este o … explicație pentru proști. În spatele ei se ascunde intenția de a distruge  tradițiile și familia tradițională Angela Merkel aeuropeană. De ce spunem asta? Pentru că aceleași caricaturi  de la Bruxelles, împreună cu executanții lor fără conștiință din anumite țări europene,   au făcut ca în Franța să se pună problema scoaterii cuvintelor Mamă și Tată din Codul civil,  în timp ce *în Anglia, pașapoartele conțin denumirea de Părinte 1 și Părinte 2,*  în loc de mamă și tată.
Motivul? Să nu se simtă discriminați homosexuali !!!
Cu alte cuvinte, majorității i se ia dreptul la tradiție și normalitate pentru a li se acorda  mai multe drepturi… minorităților – fie ele etnice, religioase sau sexuale.
Astăzi a venit vremea interzicerii Crăciunului si a Pastelui! Ce va fi mâine?  Până la urmă, cui slujesc birocrații din Parlamentul European?  Noi știm! Dumneavoastră ce credeți, dupa instalarea …la mica intelegere, a Guvernului tehnocrat?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.