DNA (în complicitate cu SRI) a încălcat independența justiției în scopul răsturnării...

DNA (în complicitate cu SRI) a încălcat independența justiției în scopul răsturnării ordinii constituționale a României

0 132

Consiliul Suprem al Magistraturii – forul suprem al puterii (și al autorității) judecătorești – a adoptat concluziile sale cu privire la Raportul Inspecției judiciare referitor la activitatea DNA.
Aceste concluzii sunt terifiante și adoptarea lor, în sine, se constituie într-un act de revoltă al magistraților împotriva instrumentului judiciar (DNA) prin care cercuri de interese române și străine au încercat și în mare măsură au reușit să controleze actul de justiție și întreaga societate românească.
DNA a instaurat teroarea de stat asupra magistraților, permițându-și să îi țină sub urmărire atât “preventiv”, cât și pentru hotărârile judecătorești pronunțate (aceasta și ca exercițiu pedagogic vizând întregul corp judecătoresc).

Așa se explică o serie de atitudini și declarații aberante ale unor magistrați (inclusiv și mai ales la nivelul CSM și ÎCCJ), altminteri cu aparență de oameni normali. Așa se explică eforturile transnaționale depuse pentru extragerea șefei DNA, Laura Codruța Koveși, din România, aceasta fiind răsplătită astfel și totodată căpătând imunitate pentru fărădelegile patronate din vârful respectivei instituții.
Așa se explică teama de Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ) și eforturile, tot transnaționale, depuse pentru desființarea ei. Așa se explică, mai ales, condamnările politice care au devastat elitele României și au anulat rezistența la atacurile vizând anularea suveranității naționale.

Concluziile CSM statuează explicit, chiar dacă nu și expres, faptul că DNA s-a constituit și a acționat ca un grup criminal organizat care, printre altele, a subminat ordinea constituțională a României anihilând independența puterii judecătorești.
După aceste concluzii, care dezvăluie o realitate crudă, știută deja de unii (mai ales de victime), bănuită de mulți și refuzată de cei în neputința de a admite că s-a ajuns atât de departe, încrederea românilor în actul de justiție nu se mai poate situa decât la cota “zero”. De aici trebuie pornit mai departe.

DNA nu poate fi reformată. Ea trebuie desființată și eventual reconstruită de la temelie.

SIIJ trebuie consolidată, iar nu desființată, pentru a-i aduce pe cei vinovați (din rândul cărora nu pot fi excluși judecătorii colaboraționiști) în fața justiției. Aceștia vor trebui să primească judecata dreaptă pe care au refuzat-o altora.
O va face actualul guvern? Greu de crezut. Acesta este un guvern al samavolniciei și al trădării naționale.
Faptul de a ști de acum că “regele DNA” este / a fost gol, este însă un prim pas uriaș către a scăpa de blestem. De acum, cel puțin, știm adevărul și, mai devreme sau mai târziu, el ne va face liberi.

AICI găsiți sinteza documentului CSM astfel cum a fost publicată pe pagina “presa curată”.

Autor: Adrian Severin
Sursa: Adrian Severin Facebook

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.