DN1, restricti intre Bucuresti-Ploiesti-Brasov

DN1, restricti intre Bucuresti-Ploiesti-Brasov

0 113

Vehiculele cu masa maxima autorizata mai mare sau egala cu 7,5 tone nu vor mai avea voie sa circule pe DN 1 (E 60), sectorul Bucuresti – Ploiesti – Brasov, de luni pana vineri, intre orele 6,00 dimineata – 10,00 seara. Exceptie fac vehiculele destinate exclusiv transportului in comun, potrivit unui ordin al Ministerului Transporturilor, publicat joi in Monitorul Oficial.

Concret, circulatia este restrictionata pe sectoarele:
• de la Bucuresti (DN1, km 7+418, aflat la intersectia str. Ion Ionescu de la Brad cu Bd Aerogarii) pana la Barcanesti (intersectia DN 1, km 53+650, cu DN 1A, km 70+550)
• de la Ploiesti (intersectia DN 1, km 67+248, cu DN 1B) pana la Brasov (intersectia DN 1, km 159 +600, intrare in municipiu)
Prin exceptie de la prevederile acestui ordin, circulatia vehiculelor este permisa pe baza autorizatiei nominale de circulatie, eliberata pentru fiecare vehicul de CNADNR.
Autorizatia nu poate fi eliberata cu mai mult de 15 zile calendaristice inainte de prima zi de valabilitate.
Interdictiile nu se aplica pentru vehiculele Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, CNADNR, servicii de ambulanta etc.
Restrictiile nu se aplica, de asemenea, in cazul transporturilor de animale vii si produse perisabile de origine animala si vegetala, transporturilor de marfuri de trafic international cu puncte de descarcare incarcare pe sectorul restrictionat, transporturi funerare etc.

Restrictiile sunt valabile pentru anul 2011, potrivit ordinului ministerului Transporturilor.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.