DN 1 A – Ploiesti – Brasov – va fi inchis pentru...

DN 1 A – Ploiesti – Brasov – va fi inchis pentru reparatii

0 73

De asemenea, DN 1 A va fi inchis, in 6 octombrie, pentru executarea unor lucrari de reabilitare a trecerii la nivel cu calea ferata in localitatea prahoveana Magurele, potrivit unui comunicat de presa dat de Politia Rutiera Prahova.
Potrivit sursei citate, circulatia va fi blocata timp de 12 ore, intre orele 07.00 si 19.00.
Politia recomanda soferilor ca rute ocolitoare pe sensul de deplasare Ploiesti – Valenii de Munte – Brasov: Ploiesti – Lipanesti (DN 1 A km 98+250) – DJ 217 Zamfira – DJ 102 Gavanel – Poiana Varbilau, DJ 100 G Poiana Varbilau – DN 1 A Gura Vitioarei – Brasov, iar pe sensul de deplasare Brasov -Valenii de Munte – Ploiesti: DN 1 A – Gura Vitioarei – DJ 100 G Poiana Varbilau – DJ 102 Gavanel – DJ 217 Gavanel – Zamfira – DN 1 A Lipanesti -Ploiesti.
Aceasta este singura ruta alternativa in cazul supraaglomerarii drumului national 1, pe Valea Prahovei, care in week-end devine, pur si simplu, impracticabil.
Potrivit unui comunicat transmis de Politia Prahova, DN 1 D, care face legatura intre localitatea Albesti si municipiul Slobozia va fi inchis, incepand de marti dimineata, de la ora 09.00, pana joi, la ora 15.00, pentru realizarea unor lucrari de reabilitare a unei treceri la nivel cu calea ferata, transmite corespondentul MEDIAFAX.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.