Dl. ambasador Zuckerman o fi auzit de Comisarul Diktator VISHINSKY?

Dl. ambasador Zuckerman o fi auzit de Comisarul Diktator VISHINSKY?

5 30

De ce oare, de la „lovitura de stat”, nu revolutia din 1989, marea mjoritate a ambasadorilor americani la Bucuresti sunt „evrei!”? 
Si de ce in colonia Romania sunt… trupe de ocupatie, ceea ce nu reusise nici puternicul Brejnev!?  
NU VA MAI MIRATI atunci ca   AMBASADORII AMERICANII VOR SA PRIVATIZEZE SI „PRIMARIA” Bucuresti SI „PRESEDENTIA” ! CACI  DEJA  ARMATA, ACADEMIA SI  BOR SUNT  PRIVATE  LA CERERE!  …sunt si fricos si prudent, nu am pus ghilimelele, dar mizez pe curajul Dumneavoastra! 
SUB ATENTA SI DIRECTA COORDONARE a ultimilor AMBASADORI AMRICANI  LA BUCURESTI „PRIVATIZAREA”  A  FOST SI RAMANE MECANISMUL cel mai eficace JEFUIRII SI DEZINTEGRARII ROMANIEI !  
Iata de ce l-am votat eu  pe Trump!

Virgil Ciuca, New York

3 nov. 2020


Se zicea prin târgul Bucurestilor  că noul ambasador al Statelor Unite, 
nascut in Ro. ca si predecesorii, va face „așa și pe dincolo….”, …„că va face și va drege…” pentru România…
Da de unde! Este pe același calapod cu vechii ambasadori, predecesorii săi… de tristă amintire, ale căror nume nici nu vreau să le pronunț că mă murdăresc pe gură!!
Dar mă întreb și  întreb și pe cititorii dvs., „Ce-ar fi acest zănatic de ambasador dacă românii noștri, acum cand se vede ajuns la borcanul cu miere, ar avea coloană vertebrală??
Ambasadorul SUA pune cruce locurilor de veci!!

Scris de Sorin Rosca Stanescu  

”Senzațional! Sau o adevărată bombă atomică, după cum atrage atenția jurnalistul de investigație Bogdan Tiberiu Iacob. Ambasadorul Statelor Unite la București a decis și a impus scoaterea la mezat a 20 de companii ale Primăriei Generale a Capitalei. 
Între acestea este și compania care administrează cimitirele. Uriașa afacere, care anual înseamnă miliarde de euro, a fost tranșată cât ai bate din palme. Nu la Primăria Generală. Nu la Guvern. Ci în sediul Ambasadei Statelor Unite la București. Acolo unde Ludovic Orban, împreună cu Nicușor Dan s-au prezentat pentru a primi binecuvântarea excelenței sale Adrian Zuckerman.

Guvernatorul României din partea Statelor Unite, căci mai există și o parte germană, i-a primit pe cei doi la Ambasadă și, într-un interval de doar câteva ore, a transmis opiniei publice două informații contradictorii.
Mai întâi că Nicușor Dan va fi sprijinit în demersul său de a desființa cele 22 de companii ale Primăriiei Generale a Capitalei, mai puțin Societatea de Transporturi București și Termoenergetica. Și, pe neașteptate, puțin mai târziu, printr-un comunicat oficial, Zuckerman aruncă bomba. 20 dintre cele 22 de companii aparținând Municipiului București și înființate în baza unei decizii majoritare luate în Consiliul General, nu vor mai fi desființate. Ele vor fi privaizate. Care este șmecheria? Și ce interese are a acest capitol domnul Zuckerman?
Șmecheria este uriașă. Pe măsura intereselor ambasadorului Statelor Unite la București, care a adoptat în mod implacabil comportamentul unui guvernator al României. Să explic pe scurt. În mai multe intervenții, făcute înaintea campaniei electorale, dar și în timpul acesteia, ca și imediat după, Nicușor Dan s-a pronunțat ferm pentru desființarea imediată a 20 dintre cele 22 de companii ale Primăriei Generale.
Sub motiv că ele ar avea un număr uriaș de angajați, respectiv 33.900, și consumă o bună parte din bugetul Capitalei.
Pe parcursul scurtei vizite efectuate împreună cu premierul Ludovic Orban pe teritoriul Statelor Unite, respectiv la ambasadă, domnul Adrian Zuckerman l-a răzgândit pe noul primar general. Companiile nu vor fi desființate, ci vor fi privatizate.
Înainte să vedem ce înseamnă asta, exista riscul de a încărca memoria cititorului, cu lista de miliarde a acestor companii, pentru că numai astfel vom avea dimensiunea fabuloasă a afacerii care se pune la cale. (ddr)

COMENTARII

  1. Cine dreaqu-i șobolanul „(ddr)”? Auzi la vierme, companiile înființate de japița multfătătoare din Șoldova, ciumata roșie Fierea Sârmancur, nu trebuie desființate!? DE CE, CĂ S-AU ADUNAT ACOLO TOȚI MITICII POLITRUCI PIZIDOȘI DIN ȘERPĂTIA HAULES-BUCALES??? 33900 de paraziți sociali nenorociți care iau salarii uriașe nefăcând nimic, cel mult, unii dintre ei, treabă pe linie de șatră roșie pizidistă!?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.