Divorteaza Pedeleii de Pesedei ?

Divorteaza Pedeleii de Pesedei ?

0 163

Cel putin asa reiese din spusele lui Ioan Oltean, care afirma ca asa nu se mai poate si mai bine o viata de burlac la guvernare decat cu o nevasta pesedista, care nu gateste ciorba dupa reteta sotului si nu vrea sa se lasa la pat dupa cum doreste acesta.
„Asa nu se mai poate. Mai bine singuri decat cu PSD”.
Aceasta este opinia vicepresedintelui PD-L, Ioan Oltean. El va cere in prima sedinta a conducerii partidului sa se ia o decizie ferma in legatura cu relatia PD-L – PSD.
„Am sa propun sa analizam luarea unor decizii care sa permita PD-L fie sa guverneze cu un partid serios care sa isi asume intreaga responsabilitate a guvernarii, fie sa guverneze singur. Daca tot esti singurul platitor al neajunsurilor guvernarii, atunci sa fii si singurul beneficiar al lucrurilor bune”, a spus Ioan Oltean.

De fapt, si „nevasta” PSD a afirmat ca nu mai vrea cu PD-L, ca s-a saturat sa stea legata de curatatul zarzavatului si sa spele WC-ul, dupa ce il murdareste partenerul de acest ciudat mariaj.
Dar ma intreb: daca pedelistii nu mai vor sa plateasca „oale sparte”, cum dau de inteles, de ce nu parasesc ei domiciliul din Palatul Victoria, ca au mai facut-o si sunt obisnuiti sa curvaraseasca si in Opozitie. Ar fi mai simplu, pentru ca, si asa, tot mai multi romani nu si-l mai doresc pe Basescu la Cotroceni, si atuncea restul pedelistilor sunt haliti, cu fulgi cu tot.
Oricum, este greu de crezut ca actuala coalitie va rezista mai mult decat pana la alegeri. Personal, fara alte implicari, vad ruptura petrecandu-se in a doua jumatate a lui septembrie, sau in prima a lui octombrie. O sa vedeti.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.