Divort politic la Brasov?

Divort politic la Brasov?

0 165

Dupa Apelul Blaga (secretarul general al PD-L) filialele populare din toata tara se intrec in a se declara fatis impotriva PSD-ului. La Brasov, discordia cunoscuta de multe luni, iese la iveala. Asa se pare, daca ne uitam la declaratia vicelui filialei Brasov a PD-L, care spune ca pesedistii au relatii prea intime cu penelistii, asa ca ei, pedelistii neprihaniti, nu se mai pot sui in acelasi pat cu jumatatea spurcata.
Democrat-liberalii brasoveni au luat in discuþie posibilitatea ruperii protocolului local de colaborare cu PSD, in prezent fiind facuta o analiza serioasa asupra felului in care prevederile aliantei au fost respectate sau nu.
De partea cealalta, reprezentantii social-democrati spun ca ei si-au declarat nemultumirea fata de colaborarea cu PD-L de mai multa vreme si ca, in prezent, se impune cel putin rediscutarea protocolului.
Trebuie spus ca, in alte cinci judete, relatiile de parteneriat intre filialele PD-L si PSD au fost rupte, protocoalele fiind denuntate.

Prim-vicepresedintele PD-L Brasov, Dragos David, a afirmat ieri ca protocolul local incheiat cu partenerii de guvernare de la PSD face obiectul unei analize in privinta felului in care s-a derulat, fiind pusa problema ruperii acestuia. David a declarat ca motivul este faptul ca numerosi membri de partid sunt nemultumiti de felul in care „coopereaza” social-democratii. Pesemne ca nu sunt lasati sa bage mana in voie pe unde nu trebuie, de unde si nemultumirile pedeliste.
„Vom lua o decizie dupa ce vom avea discutii serioase in forurile de conducere. Ne vom consulta si cu cei de la PSD si va avea o mare importanta si raspunsul acestora!”, a mai spus vicele filialei PD-L Brasov.

Pe de alta parte, el a reclamat existenta, la Brasov, a unei relatii stranse intre PSD si PNL, dand exemplul situatiei din Consiliul Judetean Brasov, „unde aceasta echipa are realizari virtuale, astfel ca avem Spital Clinic la Harman, Aeroport la Ghimbav, astfel ca sunt atrase fonduri in valoare de milioane de euro pentru investitii. Ni se vorbeste, de asemenea, despre o viata mai buna si bunastare. Pacat ca totul este virtual, pe hartie. Oricum, noi, democrat-liberalii, le multumim pentru idei, fiindca ne vom stradui sa le punem in practica.”.

Dragos David a uitat sa aminteasca si de „talpile” puse de seful sau de filiala, George Scripcaru, prin bunul sau amic, Radu Berceanu, la realizarea celor doua mari obiective, necesare Brasovului ca aerul si apa, aeroportul si spitalul. Oare la PD-L Brasov nu se stie ca mincinosii sunt trasi de urechi pana ce acestea ajung ca cele de magar?

In replica, purtatorul de cuvânt al filialei social-democrate Brasov, Razvan Popa, a declarat: „Este bine ca se are in vedere o reconsiderare a acestui parteneriat. La noi nemultumirile fata de cum au inteles cei de la PD-L sa-si tina promisiunile au iscat tensiuni de multa vreme. Se impunea o rediscutare. Ne fac curiosi, insa, nemultumirile celor de la PD-L. Cand ni le vor comunica, vom putea sa le raspundem nuantat, pe fiecare problema in parte.”.

In privinta acuzatiilor ca ar avea relatii stranse cu liberalii, Popa a spus ca este cunoscuta intelegerea post-electorala cu PNL la nivelul Consiliului Judetean, in vederea promovarii si a punerii in aplicare a unor proiecte de investitii importante pentru comunitate, „proiecte care vor deveni realitate si nu o realitate virtuala.”.

Oricum, este ciudat ca pedelistii iar nu se inteleg cu partenerii de guvernare, pe plan national si local. Este a treia oara ca zurbagii fac scandal intr-o coalitie, celelalte fiind pe vremea CDR, apoi in guvernarea trecuta cu liberalii, iar acuma cu PSD. Eu stiu ca, atunci cand doi iti spun ca esti beat, te duci la culcare, insa, din pacate, la pedelisti este vorba deja de paranoia, si din asemenea betie nu te mai trezesti, oricat ai dormi.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.