Distrigaz Sud=GDF SUEZ Energy Romania

Distrigaz Sud=GDF SUEZ Energy Romania

0 101

„Noul nume reprezinta o veritabila oportunitate si sprijina evolutia noastra. GDF SUEZ Energy Romania nu mai este doar un furnizor de gaze naturale, ci devine o companie energetica. Vom continua sa dezvoltam activitatile comerciale, lansand produse din ce in ce mai adaptate nevoilor clientilor nostri”, a declarat Yvonnick David, directorul general al GDF SUEZ Energy Romania.
Grupul GDF SUEZ este prezent in domeniul energiei prin intermediul filialelor GDF SUEZ Energy Romania, furnizor de gaze naturale si de servicii, Distrigaz Sud Retele, primul distribuitor de gaze naturale din Romania si a doi operatori ai pietei de inmagazinare, Amgaz si Depomures. GDF SUEZ activeaza, de asemenea, in sectorul serviciilor energetice, prin Trapec si Axima si in cel al activitatilor de mediu. Totodata GDF SUEZ participa in proiectul Cernavoda si al centralei termice de la Borzesti.
Distrigaz Sud Retele, societate infiintata in martie 2008 ca urmare a separarii activitatii de distributie de cea de comercializare, isi va pastra in continuare denumirea actuala si va ramane o filiala a GDF SUEZ Energy Romania.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.