Distractie pe partiile de schi pentru tineri

Distractie pe partiile de schi pentru tineri

0 82


Autoritatea Nationala pentru Tineret a lansat in vacanta de iarna proiectul „Distractie pe partiile de schi”, care datorita succesului de care s-a bucurat va fi continuat si in vacanta intersemestriala. ANT va relua organizarea taberelor de schi pentru copii si tineri si in vacanta intersemestriala din perioada 2 – 10 februarie 2008, la Paltinis, Arieseni si Busteni. Acest gen de tabere reprezinta un nou mod de abordare a organizarii programelor recreative de timp liber pentru tineret.


Proiectul pilot s-a desfasurat intre 22 – 29 decembrie 2007, perioada in care copiii si tinerii au avut posibilitatea sa petreaca clipe minunate pe partiile de schi.


Actiunea a beneficiat de prezenta monitorilor de schi specializati care au oferit sutelor de participanti adevarate lectii de schi atat pentru incepatori cat si pentru avansati.


Acest gen de tabara initiat de Autoritatea Nationala pentru Tineret s-a bucurat de un real succes in randul tinerilor participanti, acestia manifestandu-si dorinta reluarii proiectului si in vacanta intersemestriala. Taberele s-au incheiat cu traditionalul foc de tabara, unde participantii au rememorat clipele frumoase petrecute impreuna pe partie.


Au fost organizate tabere de schi in centrele de agrement din Sibiu – Paltinis, Alba – Arieseni si Prahova – Busteni.


Tinerii se pot inscrie la Directia Judeteana pentru Tineret Brasov, pentru unul din cele 230 de locuri de tabara: 100 la Busteni, 80 la Paltinis si 50 la Arieseni.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.