Distractie in Livada Postei

Distractie in Livada Postei

0 186

Primaria Brasov face un cadou copiilor din Brasov de ziua lor. In Livada Postei, vineri, 1 iunie, Ziua Internationala a Copilului, va fi inaugurat un imens loc de joaca pentru cei mai mici locuitori ai orasului de sub Tampa.


In zona vor fi montate 75 de bancute, leagane, trenulete si multe alte elemente de joaca pentru copii.


Contributia Primariei Brasov la amenajarea noului spatiu de joaca a fost de aproximativ 50 – 60 de milioane de lei, bani folositi pentru scheletele metalice ale unor obiecte, iar mobilierul din lemn a fost asigurat de Regia Locala a Padurilor Kronstadt, ca si manopera.


?


Fara role si biciclete


Primarul Brasovului, George Scripcarum anunta insa ca in acest parc vor fi interzise ?bicicletele si rolele, pentru ca micutii sa fie in deplina siguranta. In ziua de 1 iunie se asteapta ca foarte multi copii sa ajunga in acest loc de joaca, dar si dupa acest moment se vor putea bucura de acesta. In ultimele zile, au fost montate elemente ale gazonului si au fost plantate 1.600 de rasaduri de flori.


?


Cursa de biciclete


Tot de 1 iunie, inspre seara va fi organizata o cursa de biciclte pe un traseu destul de lung prin municipiul Brasov.


Astfel, de la orele 18.30 se va da startul in aceasta cursa, la care sunt invitati toti brasovenii, pe traseul Centrul Civic – B-dul Iuliu Maniu – Nic. Iorga – Muresenilor – G. Baritiu – Beethoven – Poarta Schei – Nic. Balcescu – B-dul 15 Noiembrie – Calea Bucuresti – Carpatilor.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.