Disputa pentru şefia PSD intre Rovana Plumb şi Liviu Dragnea

Disputa pentru şefia PSD intre Rovana Plumb şi Liviu Dragnea

0 394

Rovana Plumb şi Liviu Dragnea s-au înscris în cursa pentru preşedinţia partidului şi vor încerca să obţina cât mai multe voturi de la colegi, care se vor reuni într-o şedinţă extraordinară la Bucureşti. Cei peste 90 de delegaţi sunt aşteptaţi să decidă cine va conduce PSD-ul după retragerea lui Victor Ponta.

Liviu Dragnea a luat pulsul partidului şi se aruncă în luptă convins că va putea redresa PSD-ul. A avut o reţinere din cauza condamnării pe care a atacat-o cu recurs, dar, spune el, a primat interesul partidului.Cu o experienţă de câteva săptămâni la şefia PSD, Rovana Plumb consideră că are toate motivele să meargă mai departe.

Din calitatea de simplu membru de partid, Victor Ponta preferă să arbitreze situaţia. Declara zilele trecute că îl va susţine pe liderul PSD, oricare va fi acesta.

Aproape 100 de lideri social democraţi de la centru şi din ţară vin miercuri la Bucureşti ca să decidă cine va conduce partidul până la următorul congres. Un congres care nu a fost încă programat. Unii militează pentru luna noiembrie, alţii ar prefera să fie amânat pentru anul viitor

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.