Disputa intre PRM si PSD pentru intaietate in opozitie

Disputa intre PRM si PSD pentru intaietate in opozitie

0 59

Consultarile de luni de la Palatul Victoria pe tema alegerilor pentru Parlamentul European au fost prilej de noi dispute intre partied, in speta PSD si PRM. Marul discordiei a fost titlul de principal partid de opozitie.


Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, sustine ca in niciun caz PSD nu este un partid autentic de opozitie, pentru ca are oameni in structurile de conducere ale statului.


?


Potrivit presedintelui PRM, secretarul general al PSD Titus Corlatean a plecat mai devreme de la negocieri suparat atat pe faptul ca social-democratilor nu le-a fost recunoscut statutul de cel mai important partid de Opozitie, dar si pentru ca PRM nu sustine motiunea de cenzura a PSD.


?


„S-a suparat ca vacarul pe sat, pentru ca l-am obraznicit. El spunea ca ei sunt singurul partid de opozitie. I-am zis sa-si vada lungul nasului, pentru ca nu noi am pus director la SRI si mai au oameni in posturi cheie. Noi suntem singurul partid autentic de opozitie”, a declarat C. V. Tudor.


?


In schimb, Titus Corlatean a gasit insa o alta abordare a problemei: „Am fost mustrati pentru indrazneala de a depune motiune de cenzura. A fost o satisfactie pentru mine sa constat acest lucru, ca PRM a ajuns sa spijine un Guvern al UDMR”.


?


Asadar, PSD nu se va putea pe sprijinul parlamentarilor PRM in privinta motiuinii de cenzura, chiar daca partidului lui C. V. Tudor nu-i convine ca UDMR este la guvernare.


?


Marius Ola

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.