Disponibilizari la Dezvoltare si Turism

Disponibilizari la Dezvoltare si Turism

0 85

Blonda ministresa Udrea Elena anunta economii marete prin disponibilizari la Turism, afirmand ca la stat mai mult se someaza decat se lucreaza. spune ministrul.

Nu prea inteleg schema, caci stiu ca, daca esti angajat, atunci ori lucrezi si-ti vezi de treaba, conform fisei postului, ori, daca esti somer, atunci nu mai esti angajat. Dar te pui cu blondele?

La Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului vor avea loc, anunta ministresa, disponibilizari in urmatoarea perioada.
Anuntul a fost facut de Elena Udrea, care spune ca ministerul pe care-l conduce a devenit supradimensionat in urma comasarii celor doua ministere, Turismului si Dezvoltarii. Udrea nu a precizat, insa, cati oameni vor fi dati afara din minister.

Dupa cum o cunoastem pe doamna ministru si obiceiurile formatiunii politice careia i s-a dedicate trup si suflet, sunt sigur ca vor zbura, in primul rand, cei neagreati de ministresa, adica cei care nu poarta chilotei portocalii. Asa ca, probabil, la intrarea in minister se va institui o comisie care va verifica lenjeria intima.

„Avem 893 de persoane, ceea ce e foarte mult pentru un minister. Vom incerca sa oprim atati oameni cat sunt necesari la activitatea pe care o are ministerul. Nu avem o evaluare exacta. Se lucreaza in minister (ce v-am spus de comisia aceea speciala?,n.a.) pentru a gasi omul potrivit la locul potrivit. Si fiecare sa aiba ce lucra, pentru ca la stat stiti ca mai mult se someaza decat se lucreaza”, a spus Ministrul Turismului, Elena Udrea.

Personal ii propun doamnei ministru Elena Udrea sa se disponibilizeze in primul rand pe ea, ca de la cap se impute pestele.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.