DISPARUT IN S.U.A. AU MAI FOST GASITE DOUA OSCIOARE !!

DISPARUT IN S.U.A. AU MAI FOST GASITE DOUA OSCIOARE !!

0 385
Andrei Postelnicu un tanar dinamic si daruit de natura cu deosebite calitati intelectuale, a plecat „in lume” la 17 ani din orasul sau, Constanţa.
După ce a devenit bursier in Anglia, şi-a completat studiile în SUA, devenind un EXCELENT jurnalist specializat în domeniul economic, un analist a cărui expertiză avea „greutate”. A debutat la Financial Times în SUA şi Anglia, apoi la Agenţia Blooomerg.
A colaborat la BBC, Newsweek, RFI, dar si corespondent din SUA pentru Pro TV şi Realitatea TV.
La momentul dispariţiei sale, Andrei lucra la Moody-s, una din cele mai presitigioase agenţii de rating financiar din lume.
Fostul jurnalist specializat în finanţe economie,  a dispărut în februarie 2014, în largul coastelor Floridei, cu micul avion pe care îl pilota, informează stiripesurse.ro.
Familia jurnalistului român Andrei Postelnicu a primit cea mai tragfică veste, cu desula intarziere de la autorităţile americane. După efectuarea testelor ADN, cele două fragmente de os găsite pe o plajă din Florida ar aparţine lui Andrei!
Vestea, aşteptată demult, a sosit printr-un simplu e-mail transmis de autorităţile din Florida, deşi fragmentele osoase fuseseră găsite în aprilie anul trecut.
Nu s-au grăbit de loc. Urmează ca în mod oficial să vină un ordin judecătoresc, scris, prin care să se confirme o prezumptivă moarte”, spune, încă nelămurit, Mihai Postelnicu, tatăl lui Andrei.
Tot oficial, familiei i s-a pus în vedere că dacă vrea acasă, la Constanţa, fragmentele de os, nu-i pot parveni decât incinerate.
Să primim o urnă cu cenuşă, şi gata”, comentează cu adanca tristete,dar nedoborât, Mihai Postelnicu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.