Disparitia Elodiei Ghinescu inspirata dintr-un film

Disparitia Elodiei Ghinescu inspirata dintr-un film

0 127

Acesta afirmatie apartine avocatului care il apara pe politistul brasovean Cristian Cioaca in cazul disparitiei sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Anchetatorii au urmarit filmul „Fracture”, film? in care se petrec, in viziunea avocatului Florentin Sorescu, intamplari care au stat la baza scenariului pus la cale de Elodia Ghinescu. Acest scenariu presupus se refera la faptul ca avocata, pentru a se razbuna pe sotul care dorea sa divorteze, si-a inscenat moartea incercand sa-i faca rau.


??????????? Avocatul admite ca cele doua povesti nu se aseamana in totalitate, legatura dintre film si realitate fiind facuta de comportamentul personajelor. Desi acest scenariu pare unul greu de crezut, anchetatorii au vizionat filmul cu pricina. Aceasta actiune a avocatului lui Cristian Cioaca pare a fi o ultima incercare de a-si salva clientul, care, dupa rezultatul analizelor probelor ADN prelevate de pe uniforma de politist gasita in Poiana Brasov, pare vinovat.


??????????? In timp ce o parte dintre anchetatori cauta in continuare trupul avocatei, ceilalti lucreaza la dosarul ce va fi inaintat judecatorilor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.