Dispar liniile 12, 24, 26, 42 si 44

Dispar liniile 12, 24, 26, 42 si 44

0 125
Intr-un comunicat de remis presei de catre purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Brasov, Silviu Stefan, se arata ca societatea amintita ,,a realizat mai multe monitorizari ale fluxurilor de calatori in mijloacele de transport in comun care circula in municipiul Brasov. Actiunile efectuate au relevat existenta, pe unele trasee, a unui numar mic de calatori, iar in unele intervale orare s-a constatat ca autobuzele circulau fara pasageri. In aceste conditii, incepand cu data de 1 octombrie 2012, vor surveni unele modificari ale transportului in comun pe raza municipiului Brasov, dupa cum urmeaza:  
Nu se va mai circula pe traseele 12, 24, 26, 42 si 44.
Posesorii de abonamente pe aceste linii vor putea sa circule cu respectivele titluri de calatorie pe urmatoarele linii, pana la expirarea perioadei lor de valabilitate:
abonamentele pe linia 12 vor fi valabile pe linia 16, pe tronsonul cuprins intre Stadionul „Tineretului” si Livada Postei; abonamentele pe linia 24 vor fi valabile pe linia 28; abonamentele pe linia 26 vor fi valabile pe linia 40, pe tronsonul cuprins intre Gara CFR Brasov si capatul de linie Stupini-Izvorului; abonamentele pe linia 42 vor fi valabile pe linia 45.
 
Cursele efectuate intre Stadionul „Municipal” si zona Magurele nu vor fi afectate de lipsa liniei 44.
 
Totodata, incepand cu aceeasi data, sustine Silviu Stefan, din considerente de ordin al eficientizarii activitatii autobuzele de pe liniile 34 si 34B vor circula intre capatul de linie Livada Postei si intersectia strazii Zizinului cu Ocolitoarea Brasovului, urmand ca anumite curse, care vor fi marcate in mod special pe tabelele informative, sa circule pana la Timis-Triaj iar autobuzele de pe linia 45 vor circula intre capetele de linie Triaj – Gara pe la CET si Timis Triaj. Aceste modificari au determinat si schimbari ale orarelor de circulatie, noile tabele putand fi consultate atat in statiile RAT de pe traseu, cat si pe site-ul www.ratbv.ro, in sectiunea „Trasee si orare”.
De asemenea, se vor modifica graficele de circulatie ale liniilor 25 si 33, noile orare putand fi consultate in locurile mentionate anterior. 
Schimbarile survin in conditiile in care, in ultimii ani, RAT Brasov pastreaza un nivel tarifar foarte scazut, comparativ cu alte orase din tara si acopera toate zonele municipiului cu trasee de transport. 
Iulian Rinder 

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.