Disney Channel – cel mai mare canal de televiziune pentru copii din...

Disney Channel – cel mai mare canal de televiziune pentru copii din Romania

0 152

Cea mai mare si cea mai de succes companie de entertainment pentru copii din toate timpurile patrunde acum si pe piata din Romania prin intermediul unui canal de televiziune
Compania Walt Disney a anuntat intrarea pe piata de televiziune din Romania, unde va administra Disney Channel, cel mai mare canal de televiziune pentru copii.
Canalul va debuta cu „Hannah Montana”, un serial original despre o eleva de liceu, Miley Stewart (Miley Cyrus), care traieste o viata dubla secreta ca Hannah Montana, o vedeta pop celebra in toata lumea.
Disney Channel va difuza serialele de desene animate „Phineas and Ferb” si „Jonas”, avandu-i in rolurile principale pe artistii Jonas Brothers, premiati cu discuri de platina.
Compania Walt Disney a anuntat transformarea Jetix Romania in Disney Channel, liderul mondial al televiziunilor pentru copii, informeaza un comunicat.
Postul va include si un Playhouse Disney Block cu mai multe emisiuni distractive pentru prescolari, bazate pe educatie, ce includ hituri mondiale precum „Mickey Mouse Clubhouse” si „Handy Manny”. Postul va fi localizat pe piata cu programe dublate.
Jetix Romania a inceput sa transmita serii importante produse de Disney Channel in august 2008, acestea fiind esentiale in intarirea pozitiei postului in regiune.
Noul post de televiziune se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani, respectiv 6 si 14 ani.
„Suntem foarte bucurosi sa lansam Disney Channel in Romania. Impactul puternic al programelor Disney Channel pe Jetix este un indicator puternic al cererii pentru continutul sau pentru copii, care permite implicarea intregii familii. Asteptam cu nerabdare sa valorificam aceasta cerere, puterea marcii Disney si sinergiile cu alte activitati Disney pentru a deveni lider pe piata televiziunilor pentru copii”, a declarat Maciej Bral, Vicepresedinte si Manager General Jetix si Disney Channels Europa Centrala si de Est, citat de Mediafax.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.