Discutii despre eleganta si stil la Libraria Okian – MISTERUL

Discutii despre eleganta si stil la Libraria Okian – MISTERUL

0 61

Vineri de la ora 18:00, are loc la libraria Okian o noua seara dedicata proiectului “Discutii despre eleganta si stil”. Proiectul isi propune sa educe tineretul, si nu numai, intr-un domeniu care este neglijat in ultima vreme. Astfel, organizatorii sutn convinsi de faptul ca este necesara formarea unei conduite sociale, capitol la care bunul simt este cel mai bun profesor pe care ne putem baza in permanenta. Premiza acestei conduite sunt „cei sapte ani de acasa” la care se adauga mimetismul unui tip de comportament sau atitudine pe care il observam la altii, ne place si il asumam in propria persoana.
Inceput la sfaristul lunii septembrie, evenimentul a ajuns la cea de-a treia parte, aceasta purtand titlul: „Mister – despre cosmetica”. Invitat de onoare la eveniment este esteticianul Doina Pulbere de la salonul de infrumusetare “Mereu tanar”. Aceasta le va vorbi invitatilor despre teme precum: ingrijirea corecta a pielii la diferite varste, tipuri de ten si produse adecvate care pot fi folosite si acasa, tratamente de prevenire, ingijirea zilnica a tenului si a corpului, factori nocivi care afecteaza pielea si tratamentele cosmetice profesionale. Sesiunea de vineri va avea durata de 160 minute cu 15-20 minute pauza.
Proiectul va continua cu: Distinctie – despre machiaj si coafura – 29 ianuarie 2010, Stil – despre atitudine si maniere elegante – 26 februarie 2010 si Incredere, optimism si echilibru – despre psihologia femeii – 26 martie 2010.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.