Discriminare pozitivă pentru rețeaua de magazine Kaufland privind obligativitatea certificatului verde

Discriminare pozitivă pentru rețeaua de magazine Kaufland privind obligativitatea certificatului verde

1 67

Evident că, așa cum era de așteptat, unele rețele de supermarket-uri sunt mai privilegiate decât altele, în funcție de ,,intrarea,, pe care o au la Raed Arafat și la cointeresarea acestuia pentru a le reduce restricțiile.
Astfel la Brașov magazinele Kaufland sunt excepția de la prezentarea certificatelor de vaccinare pe motiv că, vezi Doamne! nu s-ar situa în centre comerciale agglomerate, în timp ce Penny sau Lidl da.
Explicația stă în presiunile făcute la nivel de guvern de către mari companii de supermarket-uri de a le relaxa restricțiile, în felul acesta să atragă clienții rețelelor concurente.
,,Pentru accesul în unitățile de alimentație publică în care se comercializează produse alimentare și băuturi alcoolice și nealcoolice, aflate în afara centrelor comerciale(sic!), nu este necesară prezentarea certificatului verde.
Astfel, pentru intrarea în magazinele Kaufland din toată țara, nu este necesar să prezentați vreun document”, au postat patronii cunoscutului lanț de magazine. Semn că ,,intrarea” la Arafat le-a fost mai inlesnită decât altora.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. În câteva zile va dispărea interdicția în toate, pentru ca nu-și permit sa piardă atâția bani!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.