Discovery HD, lansat in Romania

Discovery HD, lansat in Romania

0 164

Discovery Networks Europa Centrala a lansat noul canal Discovery HD pe piata din Romania, postul in format High Definition fiind disponibil in reteaua iNES IPTV.
Discovery HD este disponibil in Romania prin iNES IPTV, in cadrul pachetului iNES Triple Play. Potrivit comunicatului, Discovery Networks va continua sa extinda distributia noului post, Discovery HD, in Romania.
„In Europa Centrala, Discovery HD este disponibil in Ungaria, Polonia si Slovacia.
Lansarea canalului a fost un mare succes in toate aceste tari, caci telespectatorii au invatat rapid sa aprecieze acest nivel de calitate pe care nu il mai experimentasera anterior. Colaborarea cu operatorii de cablu din Romania reprezinta un pas important pentru noi si consideram ca, prin completarea ofertei lor cu un canal HD extrem de apreciat, isi vor consolida succesul”, a declarat Katarzyna Kieli, General Manager Discovery Networks Europa Centrala.
Potrivit comunicatului, Discovery HD este cea mai mare retea TV in format High Definition (de inalta definitie) la nivel global, care ofera divertisment utilizand cea mai recenta tehnologie HD. Grila de programe independenta a acestui post reprezinta o combinatie intre cele mai bune serii si productii HD din videoteca intregului portofoliu de canale Discovery si programe realizate special pentru Discovery HD.
Astfel, Discovery HD va difuza seriile „Discovery Atlas”, „Ocean Voyagers”, „Sunrise Earth International” si „Fantastic Festivals of the World”.
Posturile HD din portofoliul Discovery ajung in peste 23 milioane de locuinte din intreaga lume. Primul canal HD care emitea 24 de ore a fost lansat de Discovery in SUA, in 2002. De atunci, Discovery HD a inceput sa emita pe 24 de piete internationale – Australia, Austria, Belgia, Canada, Denemarca, Finlanda, Germania, Hong Kong, Ungaria, Islanda, Irlanda, Japonia, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Rusia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Korea de Sud, Suedia, Turcia si Marea Britanie.
In afara de Discovery HD, Discovery Networks mai distribuie in Romania canalele: Discovery Channel, Discovery Science, Discovery World, Animal Planet si Discovery Travel&Living.
Discovery Communications este una dintre cele mai mari companii din lume in domeniul productiei de programe documentare, ajungand in casele a peste 1,5 miliarde de oameni, din peste 170 de tari. Prin televiziune si media digitale, Discovery insumeaza mai mult de 100 de canale la nivel mondial, incluzand Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science si Discovery HD. In Europa, Orientul Mijlociu si Africa exista 12 marci Discovery, ce pot fi urmarite de 167 de milioane de abonati din 108 tari, cu programe disponibile in 24 de limbi. Discovery Communications este proprietate a Discovery Holding Co., Advance/Newhouse Communications si a lui John S. Hendricks, fondatorul si presedintele Discovery.
iNES IPTV este primul serviciu din Romania care ofera, din octombrie 2005, televiziune prin IP (Internet Protocol), prin intermediul unei retele proprii de fibra optica. iNES IPTV a lansat pachetul de programe de tip HDTV in noiembrie 2008.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.