Directorul Filarmonicii Brasov a demisionat

Directorul Filarmonicii Brasov a demisionat

0 107

Marti, 20 februarie, Stela Dragulin, cea care a condus Filarmonica Brasov in ultimii trei ani, si-a prezentat ieri demisia la cabinetul primarului Brasovului, George Scripcaru.


Fosta directoare a institutiei brasovene de cultura a declarat ca demisia pe care a prezentat-o la inceputul acestei saptamani este un gest gandit de multa vreme si principala cauza o constituie conflictul declansat cu patru luni in urma intre conducerea institutiei si mare parte din angajati, conflict despre care Dragulin crede ca este o incompatibilitate de mentalitati.


De la declansarea conflictului dintre angajatii Filarmonicii si conducere, in urma cu patru luni, instrumentistii au purtat la fiecare spectacol banderole albe in semn de greva japoneza. In urma demisiei directoarei Stela Dragulin, gest primit foarte bine in randul sindicalistilor, liderul de Sindicat de la Filarmonica a declarat ca greva japoneza s-a incheiat si ca toata lumea este foarte multumita de decizia directoarei.


De problemele curente ale Filarmonicii, pana la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de director, se va ocupa Directia de Integrare Europeana din Primarie, condusa de Cecilia Doiciu, departament care coordoneaza activitatea tuturor institutiilor de cultura subordonate municipalitatii.


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.