Directori brasoveni premiati de Adomnitei

Directori brasoveni premiati de Adomnitei

0 115

Mos Craciun le-a adus in dar catorva directori ai unitatilor de invatamant din orasul nostru o suma substantiala pentru liceul pe care-l conduc.


??????????? Cu ocazia evenimentului mult asteptat care se afla deja la a doua editie, „Gala directorilor” ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, a premiat 149 de directori,?aproximativ trei din fiecare judet. Au mai fost premiati, in cadrul galei, zece directori de palate si cluburi ale copiilor si zece directori de cluburi scolare si de licee cu program sportiv din toata tara.


??????????? Laureatii judetului Brasov au fost Gabriela Hurghis, director al Colegiului National „Unirea”, Helmut Wagner, director al Colegiului National „Honterus” si Pal Petki, director al Colegiului National „Aprily Lajos”. Cei trei s-au remarcat prin munca realizata in cadrul institutiilor pe care le conduc. Unitatile scolare conduse de cei trei s-au remarcat prin rezultatele bune ale elevilor la examene si la concursurile interscolare, dar si prin?faptul ca, in corpul didactic, se regasesc multe cadre? cu diferite grade.


??????????? Premiul a constat in diplome de merit si o suma de 10.000 lei, bani care vor fi folositi de catre unitatile conduse de cei trei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.