Directie de sport la Consiliul Judetean

Directie de sport la Consiliul Judetean

0 69

Recentele reabilitari ale unor baze sportive, respectiv Olimpia si Agrement, i-a facut pe membrii Comisiei de Sport din Consiliul Judetean sa se gadeasca la infiintarea unei Directii de Sport care sa se ocupe de valorificarea acestor baze. Potrivit sefului Comisiei, Dragos David, Directia de specialitate va incepe sa functioneze din toamna, avand ca principal obiectiv revigorearea sportului de mase si atragerea tineretului spre practicarea unui sport.
De asemenea, bazele sportive vor fi utilizate pentru organizarea unor turnee si competitii sportive de anvergura, sub patronajul Consiliului Judetean.
In septembrie va fi organizata o competitie de tenis, in decembrie una de patinaj artitistic iar in februarie va avea loc un concurs de patinaj viteza.
Pentru inceput, in subordinea Directiei vor functiona doua sectii, una de patinaj si una de tenis, urmand ca dupa finalizarea lucrarilor la Complexul Agrement de sub Tampa sa functioneze si o sectie de inot.
Conform precizarilor lui David, Consiliul Judetean nu se va mai implica in fotbal, activitate considerata costisitoare si neprofitabila. Desi cotizeaza anual la FC Brasov, unde are o participare de 15%,Consiliul Judetean nu are niciun beneficiu din acest sport. Mai mult, David se plange ca pe stadion nu exista nici macar un banner publicitar al Consiliului Judetean si ca activitatea clibului este o enigma pentru forul judetean, nefacndu-se niciun fel de rapoarte si reprezentantii CJ nefiind invitati la sedinte.
In perspectiva, Directia de Sport se va implica si in alte sporturi, inclusiv in mediul rural.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.