Direcția de Asistență Socială Brașov derulează campania „Dar din suflet pentru seniori”

Direcția de Asistență Socială Brașov derulează campania „Dar din suflet pentru seniori”

0 122

În perioada 09.03.2020-16.04.2020, cu ocazia Sărbătorilor de Paște, Direcția de Asistență Socială Brașov derulează Campania „Dar din suflet pentru seniori”

Persoanele îndreptățite să beneficieze de tichetele sociale sunt pensionarii cu domiciliul stabilîn municipiul Brașov, cu vârsta de minim 63 ani femeile și minim 65 ani bărbații, care împlinesc această vârstă până în data de 31.12.2020 inclusiv și a căror pensie este de până la 1000 lei inclusiv.

În cadrul campaniei, se acordă 10 tichete sociale în valoare de 10 lei (valoare totală 100 lei) și pot fi utilizate exclusiv pentru achiziționarea de produse alimentare.

Acte necesare:

-cerere tipizată;

-actul de identitate (CI sau BI) în original și copie;

-cupon de pensie pentru luna anterioară sau luna solicitării, în original și copie;

-împuternicire olografă în cazul persoanelor vârstnice nedeplasabile;

-actul de identitate al împuternicitului, când este cazul, în original și copie;

Actele menționate mai sus sunt obligatorii, neprezentarea unuia dintre acestea conducând la imposibilitatea acordării tichetelor sociale.

Documentele de identitate și cupoanele de pensie trebuie prezentate atât în original, cât și în copie. Facem această precizare deoarece în zonă nu există posibilitatea efectuării de copii de pe documente și pentru a evita eventualele neplăceri cauzate de

mai multe deplasări.

Distribuirea tichetelor sociale se va face după următorul program: luni, marți, miercuri și vineri 08.30-15.30 și joi 08.30-17.00.

Pentru relații suplimentare puteți contacta la nr. de telefon 0368-469995, pe adresa de email dasbv@dasbv.ro sau puteți solicita informații la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov, din str. Panselelor, nr. 23.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.