Dinu Gheorghe: Gigi Becali spune multe minciuni

Dinu Gheorghe: Gigi Becali spune multe minciuni

0 94

Dinu Gheorghe presedintele formatiei Rapid Bucuresti, a facut o serie de declaratii care ar putea arunca in aer vestiarul Stelei. Cu toate ca Rapidul se afla in plin scandal financiar, unde Spadacio ar fi parasit echipa din cauza restantelor salariale pe care clubul le are fata de el, „Vama” isi permite sa vorbeasca despre modul in care se impart banii la Steaua.

Pentru a nu exista divergente financiare intre jucatori, Gigi Becali a sustinut ca a impus un plafon salarial de 120 de mii de euro pe sezon. Metoda lui Becali este demontata de presedintele giulestenilor, Dinu Gheorghe, care a fost la un pas sa ajunga in Ghencea in urma cu zece luni.

„Gigi Becali spune multe minciuni! Sa nu credeti ca jucatorii importanti stau la Steaua pe 120 de mii de euro pe sezon! Becali ii plateste prin tot felul de tertipuri, cu drepturi de imagine si altele!”, a dezvaluit Dinu Gheorghe.
La Rapid, cel mai mare salariu din actuala echipa ii apartine lui Juliano Spadacio, 240 de mii de euro pe sezon, in timp ce la Steaua portughezul Geraldo Alves are oficial 320 de mii de euro pe an.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.