DINESCU: ,,Orban plânge de mila… corporatiştilor”

DINESCU: ,,Orban plânge de mila… corporatiştilor”

0 221

„Cine își închipuie că cele patru milioane de români care muncesc pe brînci în Occident sînt înamorate de mandolinistul Ludovic Orban, care deja a început să plîngă de mila corporațiilor care ar cîștiga prea puțin din exploatarea omului de către om, se înșeală amarnic” scrie poetul, esesistul şi pamfletarul Mircea Dinescu într-un editorial apărut în Cațavencii.

„În felul lor, transfugii noștri sînt “vestele galbene” mioritice care, paradoxal, au votat cu macronul din Sibiu, nu de dragul dreptei, ci scîrbiți de capitalismul sălbatic instaurat de foștii activiști comuniști îmbîrligați cu băieții cu ochi albaștri care în treizeci de ani le-au tras pămîntul de sub picioare și le-au transformat fabricile în fier vechi.
Dîndu-i la mir PSD-ului, Iohannis va reuși, în cei cinci ani de schiat care vor urma, să aducă la putere nu liberalismul de căcat al lui Rareș Bogdan, care și-a transformat ițarii în papion, nici răpciuga sindicatelor-fantomă care n-au nici în clin, nici în mînecă cu o clasă muncitoare întreținută cu pomeni pesediste pînă în pragul parastasului definitiv, ci forța subterană a stîngii inteligente și curate, fără de care Romînia nu va putea fi normală în vecii vecilor. Amin”
conchide poetul.
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.