Dinel Staicu prins in Ungaria!

Dinel Staicu prins in Ungaria!

0 97

Cel mai “gras” roman dintre grangurii, mare sef de SIF, a fost ajutat sa fuga din tara de “unii”, si dat in urmarire de altii. Cu mandrie profesionala dar si cu invidie pe colegii maghiari ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a declarat, marti seara, la Slatina, ca a fost prins in Ungaria directorul SIF Oltenia, Dinel Staicu. Mai mult decat atat, pentru ca ungurilor nu le foloseste, acesta urmeaza sa fie trimis spre tara.
„In aceasta dupa-amiaza, datorita bunei colaborari intre Politia Romana si Politia Ungara urmeaza sa fie trimis spre tara Dinel Staicu. Ii felicit pe toti pentru buna colaborare. Asa ar trebui sa se intample, politistii ar trebuie sa aiba o buna colaborare cu politistii din tarile vecine. Dinel Staicu a fost prins in Ungaria si urmeaza sa fie trimis spre tara. Regret faptul ca unele institutii ale statului nu au tinut cont, in luna ianuarie, cand serviciile de informatii ale MAI au transmis note informative cum ca acest personaj urmeaza sa paraseasca tara”, a afirmat Traian Igas.
El a precizat ca Dinel Staicu a parasit tara inainte de a fi data hotararea judecatoreasca.

Pe 4 aprilie, magistratii Curtii de Apel Bucuresti i-au condamnat pe directorul SIF Oltenia, Dinel Staicu, si pe fostul presedinte al Bancii Internationale a Religiilor, Ion Popescu, la cate 7 ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu si complicitate la aceasta infractiune, in dosarul fraudarii BIR.
Ulterior, magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au emis un mandat european de arestare pe numele lui Dinel Nutu, noul nume al directorului SIF Oltenia, Dinel Staicu, care fugise din tara sustragandu-se de la executarea pedepsei.

Mandatul european de arestare a fost pus in executare de catre Interpol, existand informatii ca directorul SIF Oltenia ar fi parasit Romania.
Dupa ce a fost condamnat, Dinel Staicu a fost dat in urmarire generala, avand in vedere ca politistii nu l-au gasit la domiciliul sau din Sectorul 2 al Capitalei. Ei au avut surpriza sa afle ca Dinel Staicu si-a schimbat numele in Dinel Nutu, actele de identitate fiindu-i eliberate de Biroul de Evidenta a Populatiei cu cateva zile inainte de a fi condamnat de Curtea de Apel Bucuresti.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.