Dinamo va juca in LIga Campionilor pe Stadionul National

Dinamo va juca in LIga Campionilor pe Stadionul National

0 177

O comisie a UEFA a inspectat, luni, Stadionul National din Complexul Sportiv Lia Manoliu dar si arena Dinamo, in vederea clasificarii acestora la categoria a III-a, care ar permite gruparii dinamoviste sa organizeze meciuri din Liga Campionilor.

John Borton, din cadrul UEFA Marketing Team, si David Petriasvili, din Comisia de securitate a stadioanelor a UEFA, au vizitat Stadionul Na?ional din Complexul Sportiv Lia Manoliu, acolo unde Dinamo va disputa cel mai probabil turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dupa cum afirma directorul Departamentului licentiere din cadrul FRF, Viorel Duru.

„E clar ca trebuie facute niste lucrari pentru a raspunde cerintelor pentru Liga Campionilor. Cred ca este fezabil termenul de 1 august, pentru a face tot ceea ce este necesar. Nu pot sa apreciez de cati bani este nevoie. Eu zic ca Dinamo are sanse mari sa joace aici pentru ca sunt doua luni pline de lucru in care se pot amenaja spatile cerute. Categoric, sunt mai multe oportunitati aici, pentru ca pe Stadionul Dinamo sunt zero la suta sanse. Vom inspecta si Dinamo, dar este clar ca acolo nu se poate juca in Liga Campionilor si din aceasta cauza s-a ales ca eventual? solutie Stadionul National si Piatra Neamt, ca varianta de rezerva. Dar eu cred c? aici se va juca. Cei de la Dinamo insista si este firesc sa joace ?n Bucuresti”, a declarat Viorel Duru.
C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.