Dinamo da cu ochii de Benfica Lisabona

Dinamo da cu ochii de Benfica Lisabona

0 316

Dinamo Bucuresti va intalni in primavara europeana in „16”-mile de finala ale Cupei UEFA. formatia portugheza Benfica Lisabona, conform tragerilor la sorti care au avut loc la Nyon.

Primul meci se va disputa la Lisabona, pe 14/15 februarie, in timp ce returul va aveal loc 22 februarie la Bucuresti. Va fi un meci greu pentru „caini”, avand in vedere faptul ca obiectivul declarat la portughezilor este acela de a juca finala competitiei. Astfel calificarea ar trebui transata inca din jocul tur printr-un joc bazat pe atac. Cristian Borcea, directorul executiv al echipei Dinamo, este de parere ca la acest nivel al Cupei UEFA sansele de calificare sunt egale, indiferent de numele adversarului.
„La nivelul asta, sansele sunt 50-50 la suta indiferent de adversar, doar nu ne asteptam sa intalnim echipe din Malta sau Andorra. Trebuie sa ne jucam sansa. Daca trecem de Benfica ajungem in semifinale, avem culoar bun in optimi”, a declarat Borcea dupa tragerea la sorti.

In cazul in care Dinamo Bucuresti, va elimina pe Benfica Lisabona, va intalni in optimile de finala pe invingatoarea dintre AEK Atena si PSG.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.