Din zicerile lui Ponta – Udrea = zero politic!

Din zicerile lui Ponta –
Udrea = zero politic!

0 99

Liderul PSD Victor Ponta este transant: „Nu vad posibila niciun fel de colaborare intre USL si un PDL condus de Vasile Blaga”. Cuvinte mult mai dure a avut la adresa ministrului Turismului Elena Udrea, despre care afirma ca este „nimic in politica si exista doar prin asociarea cu Traian Basescu”. Declaratiile liderului social democrat au fost facute in emisiunea Romania Politica de la Realitatea TV.
Ponta: Nu vad posibila niciun fel de colaborare intre USL si un PDL condus de Blaga
„Sa fie clara opinia mea pe tema asta. Nu vad posibila niciun fel de colaborare intre USL si un PDL condus de Vasile Blaga.
Dar vad posibila, si mi se pare normala, o relatie intre un USL aflat in opozitie si un PDL la putere cu Blaga sau un USL aflat la putere si un PDL condus de Blaga. Oamenii din jurul lui Blaga sunt oameni politici normali, cu bune, cu rele. In partea cealalta nu sunt oameni politici, ci un grup de interese ilegitim”, a declarat Ponta.
Ponta a avut cuvinte mult mai dure la adresa ministrului Elena Udrea.
„Doamna Udrea este puternica doar prin asocierea cu Traian Basescu. Altfel, este zero, zero politic. Nu a dovedit niciodata nimic”, a spus liderul PSD.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.