Din nou multumiri, MIX 2 TV

Din nou multumiri, MIX 2 TV

0 71

Ca si in timpul Sarbatorilor de Iarna, MIX 2 TV a oferit telespectatorilor un program de zile mari, acuma, in zilele Sarbatorilor Pascale.
A fost prezentat un program muzical de exceptie cu formatii si interpreti care, de-a lungul anilor, au incantat prin voci si mod de interpretare.
Mi s-ar putea reprosa Ca sunt un parlit de mos retrograd, cu un romantism depasit in oase si suflet.
Poate ca da, poate ca nu, si vedem de ce.
Romantismul a fost prezentat de inegalabila Nana MouskurI, care a interpretat, in stilul inconfundabil, melodii grecesti in recitalul ‘Live in Athen’.
James Last si orchestra sa au interpretat melodii din mai multe genuri, intr-un aranjament elegant si incantator.
A fost un adevarat ‘Gentleman of Music’.
Iar Andre Rieu a ridicat sala din nou in picioare, in concertele sale initulate ‘Lie at the Radio’, ‘Romantic Paradise’ si ‘The Fying Dutchman’.
Toti acestia au prezentat, pe langa melodii celebre si pline de sentiment, si ritmuri indracite, in orchestratii pline de gust si bun-simt.
Ce sa mai spunem de zapacita de Tina Turner, interpretand in stilul ei caracteristic insusi pulsul vietii.
Si prin salile respectivelor concerte spectatorii fredoau refrenele cunoscute si bateau din palme ritmurile fara a fi rugati de interpreti, ci din pura incantare.
Sa mai fac vreo comparatie cu momaile noastre cu pretentii de mari vedete? Nu are rost sa ma fac de bacanie si sa-mi stric impresia din suflet.
Pot repeta doar: multumesc,MIX 2 TV !

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.