Din nou documente gasite in tren

Din nou documente gasite in tren

0 53

In Marea Britanie au fost gasite, intr-un tren, pentru a doua oara in ultima saptamana, documente de stat secrete, continand informatii asupra politicii Londrei.
De data aceasta este vorba de documente privitoare la finantarea terorismului in lume, cat si traficul international de droguri si a spalarii de bani.
Documentele au fost predate de gasitor ziarului “Independent on Sunday”, care, la randul sau – dupa propriile afirmatii – le-a predat Ministerului Finantelor al Marii Britanii.
Reprezentantii ministerului s-au pronuntat ca “foarte ingrijorari” asupra acestui eveniment si au promis investigatii “la sange”.
Oare ce pot insemna aceste evenimente si declaratii? Vor ele sa confirme sau sa infirme calmul, ordinea si tipicareala britanicilor?
Urmeaza probabil suspendarea altor inalti functionari, asa cum s-a intamplat in primul caz, despre care am scris zilele trecute.
Se pare insa ca britanicii au inceput ori sa se holbeze cam prea mult la glaja cu whisky, ori s-au imbolnavit cumplit de lehamite. Si iar se adevereste ca, in timp, orice imperiu creste si descreste, in general din motive interne.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.