Din nou belele la Sinaia, pe DN1

Din nou belele la Sinaia, pe DN1

0 145

Traficul rutier pe DN1, in zona Sinaia, s-a desfasurat din nou cu dificultate. Este vorba de binecunoscuta „gaura” de la gara Sinaia, prin fata – sau spatele, depinde de mijlocul cu care se deplaseaza omul – care este de multa vreme loc de acumulare a apelor in caz de rupere de nori.
Imi amintesc de o rupere de nori de prin anii ’60 si ceva, cand a trebuit sa ma refugiez cu iubita printre coloanele peronului regal, caci nu mai aveam cum sta la „la-ma, nene” tocmai din cauza unei ape adunate pe acolo, cand sfantul Ilie ne-a obligat sa mai petrecem vreo ora, pana s-au scur apele, printre foste coloane regale si in acompaniament de soapte erosiene..
Ieri dupa-amiaza, din cauza ploilor torentiale si a grindinei, apa in acea zona s-a adunat la peste o jumatate de metru. Din cauza nivelului acesta al apei, care a ajuns la peste cincizeci de centimetri, timp de aproximativ o jumatate de ora s-a circulat pe o singura banda, ramasa de preferat varianta prin centrul orasului.
Ploaia torentiala s-a oprit abia dupa circa o ora. Pompierii sositi la fata locului au scos apa de pe carosabil cu ajutorul unei motopompe, ceea ce nu inseamna o solutie permanenta.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.