Din minciunile lui Mohaci. Referințe solide! (1)

Din minciunile lui Mohaci. Referințe solide! (1)

Vom începe astăzi un ciclu de dezvăluiri, pentru a  demantela păienjenișul de minciuni sfruntate care au fost și sunt servite brașovenilor de cel mai cameleonic dintre aleșii săi parlamentari, deputatul ProRomânia (ex prefect PSD) Mihai Mohaci, intrat în Parlament pe lista social-democraților.
Cu turbinca plină de promisiuni gogonate Mohaci zburdă de la un partid la altul, vezi articolul precedent ,,Mohaci – deputatul suveică”. ajungând într-un final acolo unde-i este locul, la cel mai versatil și mai iluzoriu partid.
„PRO” are un important corp de parlamentari (migratie PSD) la fel de morganatici ca Mohaci, dar care însă nu a participat niciodată la alegeri parlamentare. Deputatul brașovean al Pro îl are bineînțeles președinte suprem pe Victor Viorel Ponta, jokerul de serviciu al tuturor potlogăriilor parlamentare ale ungerii și debarcării guvernelor liberale și pesediste din ultimii ani.
Conform principiului ,,După cum e stăpânul așa și sluga” Mohaci îl copiază pe maleficul său stăpân, printr-un mimetism ce sfidează cele mai elementare reguli ale bunului simț, fără a avea totuși talentul actoricesc al acestuia și prestația sa publică, fiind mai degrabă o copie grosolană și neterminată a lui Ponta.

O gogonată cu ștaif
Astăzi vom aminti despre acea neverosimil de pestilențioasă abureală electorală de la alegerile locale din Brașov. La scrutinul local Mohaci a participat ca un candidat al stângii la președenția Consiliului Județean. Din această calitate a vituperat la adresa actualei conduceri și a promis nici mai mult nici mai puțin că se va implica în realizareaproiectului Spitalului  Regional dacă va fi redefinit ca Spital Municipal (sic!), fapt pentru care a și inițiat nu știu ce proiect legislativ pentru rămânerea terenului în custodia Primăriei Brașov.
În primul rînd minciuna sfruntată se exhibă pe sine prin evidența faptului că spitalul figurează deja în proiectul guvernamental ca Spital Regional, asumat astfel și de proiectul Consiliul Județean și de Primărie, deci nu putea un neica-nimeni de deputat neaflat nici la putere nici în opoziție să influențeze anvergura spitalului proiectat să dețină 850 de paturi ca regional nu ca local.
Dacă ar fi dorit, aspect neîndoielnic neadevărat, să participe constructiv la realizarea acestui proiect necesar brașovenilor ar fi trebuit să rămână în Consiliul Județean unde l-au votat brașovenii, nu să fugă rușinos din nou în Parlament unde și așa mobilează degeaba Comisia de Industrii a Camerei Deputaților. Probabil, sperăm, că poporul și brașovenii vor trimite ProRomînia, respectiv pe Mohaci, acolo unde le este locul în 6 decembrie, acasă!

Libiu Mateescu

COMENTARII

  • Ba poete, da-te și tu că ai lins la cururi de le-ai uitat sirul. Și gustul.

 1. I-am dat bani lui Mateescu că sa ne pupe in cur. E o cârpă securistă, fără credibilitate. Ultimul om .

 2. Rog administratorul paginii să șteargă aceste postări injurioase, certate cu limba română.

  • Și să rămâi tu fără principala sarcină de serviciu!?
   Nu mai scrie măscări, viermuș, da? Ai înțeles?

  • Era rupt de beat acum câteva seri, dormea sub masa la Rapid. O rapandula de om, a ieșit și el la șantaj un pic că e foame de bani

   • Îl cunoaște tot orașul pe „jurnalistul” Mateescu. O infectie înecată în șprițuri lungi cu toți golanii. Un vândut!

 3. mohaci=Impostor! Stiu din interiorul PSD, partid care l-a ridicat dintr-un anonimat firesc pentru o persoana ca el, ca nu a fost in stare sa duca functia de presedinte executiv al org. jud. La fel a procedat si cand a fost ofertat cu functia de secretar gen. al org. jud. Acese detalii le am de la cineva care a participat la negocierile coordonate de Codrin Stefănescu. Nulitatea a mai stat putin in PSD si apoi a plecat din nou la PRo impreuna cu Popa.

 4. Am vazut mizeriile postate. Toate comentariile suburbane au fost postate la comanda. Nu este greu sa vedem cine este in spatele acestora, cine a dat ordin. Ca prefect PSD-ist a mai facut astfel de lucruri. Este de mirare ca acest Mohaci a avut o cariera politica asa de lunga. Oricum nu meritele lui au stat la baza ascensiunii ci sprijinul lui Constantin Nita. Sunt convins ca nu este macar un brasovean care sa-si aduca aminte macar de o realizare a individului, ca prefect sau ca parlamentar. De altfel si din propaganda lui lipsesc astfele de exemple. E o rusine. Voturile acumulate la alegerile locale nu sunt pentru ce a facut individul ci voturi contra sistemului, a puterii.

 5. Au fost sterse toate comentariile care au avut un continut sau un limbaj licențios.

  • Bine ați făcut. Repetați procesul.
   Puteați lăsa, totuși, acea legătură cu presa din trecut în care era arătat Libiu ca actor de pornache.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.