Din iulie, Sibiul va avea o florarie ambulanta

Din iulie, Sibiul va avea o florarie ambulanta

0 96

Sibiul ar trebui sa devina un reper pentru orasele din Ardeal. Dezvoltarea sa din ultimii ani ar trebui sa-i puna pe ganduri pe multi edili. Ultima gaselnita care da o bila alba orasului de pe malul Cibinului este intentia municipalitatii sibiene, care prin intermediul Serviciului Public de Administrare a Pietelor a demarat procedura de achizitie pentru platformele care urmeaza sa alcatuiasca piata mobila de flori si fructe, un concept nou pentru Sibiu care pe langa rolul practic, are va avea si un rol estetic, pitoresc.
Interesantul proiect include realizarea a sase platforme cu mese destinate comercializarii exclusive de flori si fructe, urmand ca mesele sa fie inchiriate comerciantilor. Platformele vor fi acoperite si vor avea o suprafata de aproximativ 2 metri patrati. Peretii vor fi rabatabili si vor fi confectionati din poliester termoizolant intarit cu fibra de sticla. Pentru a asigura mobilitatea lor, platfomele vor fi prevazute cu roti.
Acest proiect se pare ca nu va lasa nimic la voia intamplarii. Pentru buna functionare a lui, municipalitatea va alcatui un regulament de functionare a pietei mobile, care va fi supus aprobarii Consiliului Local. Regulamentul va pune accent mai ales pe pastrarea curateniei si va reglementa modul in care comerciantii pot inchiria spatii in cadrul pietei mobile.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.