Din echipa Serenei – „Nimeni nu ştie cine e lider mondial acum”....

Din echipa Serenei – „Nimeni nu ştie cine e lider mondial acum”. Îi spunem noi – Simona HALEP!

0 88
Patrick Mouratoglou (48 de ani), antrenorul Serenei Williams (36 de ani), a criticat desele schimbări de la vârful tenisului feminin şi nu l-a uitat pe Ion Ţiriac (78 de ani), căruia i-a dat o replică după declaraţiile la adresa sportivei pe care o antrenează.

Omul care o pregăteşte pe cea mai mare jucătoare de tenis din istorie a venit cu explicaţia pentru forma slabă a Serenei: „Este puţin mai în vârstă pentru un atlet de top, însă asta nu contează pentru că, exact cum se întâmpla cu Roger Federer la 36 de ani, ea poate să joace tenis! Ion Ţiriac ar trebui să respecte asta.
Când abia ai devenit mamă e normal să ai puţin peste greutatea normală. Însă Serena şi-a îmbunătăţit forma considerabil faţă de momentul revenirii, la Indian Wells şi Miami. Este într-o formă mult mai bună acum. Atunci era prea devreme pentru o revenire în adevăratul sens al cuvântului”, 
a spus Mouratoglou, pentru Tennis Magazine.
Reacția sa este un răspuns pentru Ion Ţiriac, care se arătase dezamăgit de Serena: „Cu tot respectul, dar Serena Williams are 36 de ani şi 90 de kilograme! Aş vrea să văd altceva, aş vrea să mai văd o jucătoare precum Steffi Graf”, spunea miliardarul român lunile trecute."Nimeni nu ştie cine e lider mondial acum". Antrenorul Serenei, declaraţii tari. Marea problemă din circuit şi un răspuns pentru Ţiriac: "Să respecte asta!"

După perioada de dominare a Serenei, fotoliul de lider mondial a fost ocupat de Angelique Kerber, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Caroline Wozniacki şi Simona Halep, iar antrenorul francez e de părere că lipsa unei jucătoare care să domine cu adevărat circuitul e o mare problemă: „Cred că schimbările de lider dăunează tenisului! Fanii au nevoie de staruri pe care să le privească drept modele. Aproape nimeni nu ştie cine e lider mondial acum. Lipseşte constanţa. Publicul vrea să privească rivalităţi mari.

Nu poţi construi un superstar! Ori eşti, ori nu eşti! Evident, sunt multe jucătoare bune, inclusiv la academia mea. Dar au ceea ce le trebuie pentru a deveni superstaruri? E greu de zis”, a mai susţinut Mouratoglou.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.