Din ciclul minciuni basesciene

Din ciclul minciuni basesciene

0 65


??????????? Mie imi vine sa cred ca Basescu nu a fost nici macar marinar adevarat Si-o fi cumparat o uniforma de la vreun telal, a citit ceva povesti marinaresti – sau poate numai le-a ascultat, ca doar s-a laudat cu lipsa lecturii particulare si pentru cultura generala – si apoi s-a fatait pe Corso ca sa-l bage lumea in seama. Si a reusit, papagalul.


??????????? Maica-mea fiind braileanca, am avut in familie vreo doi mateloti. Dar astia erau dintr-o bucata si nu se suceau la fiecare pas facut. De la ei am aflat ca un marinar, oricat de moderna ar fi nava, utilizeaza maximum in minimum de spatiu. In schimb prietenul nostru Basescu o face invers. El vrea spatiu maxim cu utilizare minima. Nu ati vazut cum s-a catarat, dand din coate si doborand camarazi de lupta, pana in varful tarii ? Ca sa aiba pe unde se plimba, caci in afara nu prea mai este bagat in seama pentru gafele si tampeniile comise si nici nu mai este invitat. Asa ca a pornit-o cu cretinitatile prin tara. Vezi cele declarate despre invatamantul in judetele Covasna si Harghita si ce bazaconii a bagat in discursul de la Bran ( I-a mutat data de nastere a gen. Mosoiu, acesta, in viziune basesciana, murind inainte de nastere. ).


Cat despre utilizarea minima a spatiului, ce dovada mai clara poate fi decat faptul ca Basescu utilizeaza spatiul fizic si moral al Romaniei in interes personal, restul – poporul si soarta sa – neinteresandu-l ?nici cat o durere in cot, ca sa ma exprim decent. Scazand in sondaje dupa simulacrul de referendum si celelalte aiureli comise, nu mai stie cum si ce sa faca pentru a deveni admirat si de altii decat de stalpii de crasme si limitatii intelectuali, niste animale intre specia om si necuvantatoare.


??????????? Iar Basescu ar fi cazul s-o lase mai moale cu grija mincinoasa fata de tara si popor si sa nu mai clampane aiurea? uitand maine ca a zis azi. Oricum, din sondajele piticilor mei, fara el Tara s-ar simti mai bine si s-ar apuca mai temeinic de treaba.


?


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.