Din blogul lui Adrian Nastase

Din blogul lui Adrian Nastase

0 82

Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, si-a afirmat parerea, pe blogul sau personal, despre inceperea urmaririi penale impotriva sa.
„Dupa cum s-a aflat deja, pe surse de la DNA, astazi (ieri, n.a.) am fost chemat la procurorii lui Daniel Morar pentru a mi se aduce la cunostinta (re)punerea sub invinuire in ceea ce lumea cunoaste ca fiind dosarul Zambaccian. Saptamana trecuta, am fost pentru dosarul Melinescu. Era firesc. Nu trecusera decat trei luni de cand Parlamentul – inclusiv la sugestia mea – hotarase trimiterea acestor dosare in justiþie! Acest lucru se putea face a doua zi. Ei bine, nu. DNA a asteptat inceperea campaniei electorale. Ce daca au asteptat dosarele trei luni fara sa se efectueze ceva in ele. Rolul lor este, nu-i asa, politic! Dar cui ii pasa de lege si de nuantele ei?! Cand este ordin de la stapanire, se executa cu placere“, scrie Nastase.
Se stie ca Adrian Nastase este jurist, dupa cum afirma cunoscatorii unul chiar bun, asa ca este de mirare cum insista „stapanirea” sa-l incuie. cu niste bagatele, daca ne apucam sa comparam termopanele cu hublourile unei nave si alte chinezarii cu o vila pe Mihaileanu. Pesemne „stapanirea” se bazeaza pe neglijenta cu care gandesc multi romani – ca sa nu o numesc lenea in a aduna doi cu doi, prin tampire spirituala venita de la clasa conducatoare politica – care s-au obisnuit sa ia totul de gata, ca-i mai lesne, romanul fiind cunoscut si ca mare credul din nastere.
Daca stai numai cinci minute pe zi, seara inainte de culcare, sa vezi ce si cum si sa compari, esti obligat de bun-simt, nu de simpatie sau antipatie, sa-i dai dreptate lui Nastase. Este doar de mirare ca acesta nu a dat de pamant cu adversarul sau, vizat prin cuvantul „stapanire”, la vremea cand tinea in mana haturile.
Si apare real proverbul: „Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti.”

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.