Din 2009 putem circula pe tronsonul Bucuresti-Ploiesti

Din 2009 putem circula pe tronsonul Bucuresti-Ploiesti

0 58

Inca o promisiune electorala? Dupa mai multe amanari si tergiversari se pare ca vom avea un final fericit in traficul rutir. Visul milioanelor de soferi romani care si-au blestemat zilele de atatea ori in „marea parcare nationala” ce este DN1 in week-end, este pe cale sa ia sfarsit. Cel putin asta ar trebui sa se intample daca dam crezare spuselor ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, care a declarat ca tronsonul Bucuresti-Ploiesti al autostrazii care va lega Capitala de Transilvania va fi finalizat anul viitor.
„Tronsonul Bucuresti-Ploiesti, care se va realiza in doua parti, va asigura legatura pe axa nord-sud intre Bucuresti si Transilvania. Acest proiect ar trebui sa fie finalizat in sfarsitul anului 2009 si suntem in faza finala de organizare a licitatiei pentru tronsonul Comarnic-Brasov”, a afirmat Orban.
O veste buna care ar trebui completata si de o alta gen „pe tronsonul Comarnic –Brasov se lucreaza non-stop” sau „Romania va avea pana in 2010 4 autostrazi noi noute”. Dar cum nemultumitului i se ia darul, ne bucuram si cu aceasta veste si asteptam cu nerabdare ca planurile pentru acest proiect sa prinda viata.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.