DIICOT pe Nicolae?

DIICOT pe Nicolae?

0 71Zvonurile care circula in targ, precum ca Nicolae Prescon are ceva probleme cu Justitia, se confirma. Informatiile, tinute cu grija departe de presa, nu au mai putut fi ascunse,? reprezentantii multimiliardarului fiind obligati sa ridice un colt al presului sub care sunt ascunsi muntii de gunoaie. Anchetatorii de la DIICOT Brasov, cu toate presiunile politice, au reusit in cercetarea lor sa umple un dosar imens cu documente si fapte dincolo de limita legii.


Nu reprosam nimanui din cadrul ministerului public ca procurorii au refuzat sa ofere informatii referitoare la acest caz. Ii intelegem. Un dosar?cu un asemenea personaj in cercetare, nu poate fi scos in public. Este suficient ca cercetarea lui Ioan Nicolae este confirmata oficial. Da, se lucreaza la DOSAR de citeva luni. Oficiul pentru spalarea banilor (ONPCSP) a sesizat Ministerul Public cu privire la mai multe tranzactii financiare ce au fost facute de firma Prescon SA, in ultimii ani. Sunt suspiciuni cu privire la activitatile comerciale care s-au derulat intre sase societati comerciale si firma lui Neculaie.


Ancheta a fost demarata dupa ce procurorii de la DIICOT au primit doua sesizari din partea specialistilor de la ONPCSP, una in anul 2002, iar alta in anul 2004.


Cercetarile merg destul de greu, lumea din clasa politica actuala a avut si inca mai are, multe relatii cu magnatul brasovean, care a fost audiat de mai multe ori fara a fi insa pus sub acuzare.


Mariana Sebeni, cunoscuta bine in lumea presei (in prezent conduce Grupul de presa NOVA finantat de unii lideri din PSD), pe rol de purtator de cuvant a lui Nicolae si al Grupului de firme Prescon confirma situatia precum si emotiile cu care este asteapta finalizarea dosarului de catre DIICOT Brasov.


Din declaratiile d.nei Sebeni am inteles ca dosarul va ajunge, peste putin timp in Justitie, unde se spera ca „se va face dreptate“.


?


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.