Dificultati in retrocedarea cabanelor de vantoare

Dificultati in retrocedarea cabanelor de vantoare

0 50

Fostii proprietari ai drumurilor forestiere si ai cabanelor de vanatoare din judetul Brasov, care au fost repusi in posesie prin decizia Comisiei judetene de fond funciar, intampina dificultati in a-si prelua bunurile.


„Aceste proprietati au fost administrate dupa 1990 de Regia Nationala a Padurilor (RNP), care a facut la randul ei importante modernizari la imobile. Acum reprezentantii RNP refuza sa restituie cladirile pana cand nu vor fi despagubiti pentru lucrarile facute. Astfel de situatii sunt in localitatile Recea si Codlea. Nici reprezentantii Manastirii Sambata nu au primit o cabana situata pe raza acestei comune, motiv pentru care au depus o plangere la Prefectura”, a declarat Szakal.


Cu toate ca legislatia in domeniu nu specifica modul in care se pot recupera fondurile cheltuite de RNP pentru modernizari, subprefectul crede ca in aceste cazuri trebuie sa se ajunga la o intelegere intre fostii proprietari si actualul administrator. Szakal a asigurat ca va supune problema atentiei comisiei judetene de specialitate, pentru a se putea depasi blocajul.


M.O.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.