Die Welt despre Elena Udrea

Die Welt despre Elena Udrea

0 57

Probabil ca un cadou la cumpana de ani, prestigioasa publicatie germana Die Welt o sapuneste pe Elena Udrea, proaspatul ministru al Dezvoltarii, cu niste sampon folosit si contra scabiei intelectuale, scriind cate ceva despre numirea acesteia in cabinetul Boc IV.
Uitand sa-si puna manusi si putin pasandu-le de Basescu, redactorii de la Die Welt o numesc pe Elena Udrea o fosta glamour girl care administreaza acuma fonduri europene de miliarde, exprimandu-si in felul acesta si ingrijorarea fata de persoanele in ale caror maini ajung banii comunitatii.
Astfel, Elena Udrea pare sa fi devenit un subiect si pentru jurnalistii straini, care stiu sa sape sis a scormone si apoi sa arate ce au gasit.
Mai nou, Die Welt a comentat, in editia de joi, despre sotul bogat al Elenei Udrea si despre fondurile ministerului pe care aceasta il va conduce.
Jurnalistii de la Die Welt vorbesc despre faptul ca Udrea este o Glamour Girl a revistelor glossy din Romania, despre fericirea acesteia de a fi gasit un sot putred de bogat, dar si despre relaþia apropiata pe care o are cu presedintele Traian Basescu.
Publicatia germana aminteste de faptul ca ministerul pe care Elena Udrea il va conduce va gestiona 3,7 miliarde de euro, bani proveniti din fonduri europene si destinati dezvoltarii regionale.
Cotidianul german mai aminteste si faptul ca Udrea a fost supusa unei anchete parlamentare care a urmarit modul in care au fost finantate din bani publici cateva campanii mediatice.
Una dintre concluziile articolului exprima ingrijorarea legata de faptul ca banii contribuabililor din UE ar putea ajunge in mana unei persoane asupra careia planeaza suspiciuni de coruptie.
Saptamana trecuta, cotidianul britanic Sunday Times a scris ca minisetrul Turismului si Dezvoltarii Regionale va gestiona fonduri europene de aproape patru miliarde de euro si va fi condus de un ministru care a pozat in lenjerie intima.
Oare cate asemenea publicatii de prestigiu pe plan international mai trebuie sa scrie despre petele de pe madam Udrea pentru ca aceasta sa se hotarasca – sau sa fie hotarata de la spate, daca altfel nu se poate – sa renunte la functia de ministru?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.