Dica se intoarce la Steaua

Dica se intoarce la Steaua

0 207

Nicolae Dica fostul jucator al formatiei Steaua Bucuresti in perioada 2004-2008, ar vrea sa revina la echipa care l-a consacrat si are toate sansele pentru ca acest lucru sa se intample, deorece managerul general Mihai Stoica s-a inteles cu finantatorul echipei Gigi Becali, pentru a il aduce inapoi pe Dica.
„Dica o sa vina la Steaua insa el nu mai este Dica care a fost. Au trecut cativa ani de cand a plecat de la Steaua. Pe 5-6 luni vine Dica pe un salariu de 10.000. Mi-a zis ca nu vrea nici bani. Doar vrea sa vina la Steaua. Mi-a zis Mihai sa il luam si m-am conformat”, spune Gigi Becali.
„M-as bucura ca Nicolae Dica sa se intoarca la Steaua, ar avea loc acolo. El e stelist in suflet si s-ar reintegra rapid. La Steaua au fost ceva schimbari in aceasta perioada, dar sunt sigur ca din retur au forta de a reveni acolo sus”, a spus Adrian Neaga.
„As vrea pentru el sa se transfere la Steaua, pentru ca are valoare si mai are multe de spus. Langa Tanase, experienta lui Dica nu ar strica”, a spus Ilie Stan.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.