Diavolul face politica

Diavolul face politica

0 177


Numit Michiduta, sau Uciga-l toaca, sau Necuratu`, pentru a evita pomenirea directa, impudica si aducatoare de ghinion, Dracu` a-nceput a umple lumea mondena si a face cariera de VIP.


A aparut pe covorul rosu la Oscar si a luat premiu. Se imbraca, zice Lauren Weisberger de la Prada si, zice Gigi Becali, face politica. Dracu` e peste tot, acum el conduce tara, spune politicianul ce rivalizeaza cu Mihai Viteazul, la un post de televiziune. Dupa care, se inmoaie si-l localizeaza pe nefericitul Drac mai cu precizie: Felix Motanu e Dracu` si televiziunea lui e Dracu` ca aduce femei goale pe ecran!


Urmarind elucubratiile lui Becali nu stiam ce sa fac, sa rad sau sa plang, mde, m-a pus Dracu sa ma uit pe postul ala! Am dat cu banul si am ras. Dupa care mi-a parut rau! Pai la o adica are si Becali dreptate:


Ne-a pus Dracu` sa mergem la urne, urne unde celebra sa coada statea incolacita gata sa dea procentele peste cap, ne-a pus Dracu` sa-l votam pe Base ce ne-a ispitit cu traitul bine precum iadul l-a ispitit pe Ivan Turbinca cu femeile si votca, am votat si draceasca inventie oranj, Alianta D.A., i-am dat dracului pe pesedisti cu tablourile lui Nastase cu tot, numai asa de-ai dracu`, ca ne saturasem de ?baronii dracului… Si dupa toate aceste diavolesti demersuri, cum bine se observa …am dat de Dracu’! Saracim pe zi ce trece, perspectiva ioc, taxe cat cuprinde (la Dracu’!), cat despre promisiunile electorale s-au dus Dracului ca si Alianta!


Asa ca domnu Mihai Gigi Viteazu Razboinicu, scuze ca am ras, aveti dreptate! Dracu e omniprezent! Solutia? De la Gigi citire, “sa se inchine copiii seara cand dorm”. In somn?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.